Un adolescent dintr-o localitate din Mehedinti a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu doua pisici spanzurate, marturisind ca el este faptasul. 

Fotografia pe care adolescentul a publicat-o luni a atras un val de comentarii negative, pe pagina sa de Facebook. Utilizatorii, revoltati de gest, au inceput sa distribuie postarea, in speranta ca vor atrage atentia autoritatilor.

IPJ Mehedinti s-a autosesizat marti, 5 septembrie, si a inceput sa cerceteze cazul, pentru a-l identifica pe autor. Tanarul de 16 ani din comuna Cujmir s-a ales cu dosar penal.

La fata locului, politistii au mai gasit doar o pisica, atarnand de o bara.

„Politistii s-au deplasat la fata locului si au identificat un tanar de 16 ani, din Cujmir, pe numele caruia a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsitii infractiunii de ucidere a animalelor fara drept. Risca inchisoare de la 3 luni la un an sau amenda”, a declarat Madalina Viziru, purtatorul de cuvant al IPJ Mehedinti, informeaza Adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.