O adolescenta in varsta de 15 ani din Dambovita a fost violata de tatal sau, un barbat in varsta de 38 de ani. Acesta a fost arestat preventiv si risca ani grei de inchisoare. 

Cazul a iesit la iveala dupa ce adolescenta si-a inregistrat tatal, in timp ce il ruga sa o lase in pace. Probele au ajuns la Politie si la cei de la Protectia Copilului care au demarat o ancheta.

Tanara de 14 ani locuia cu parintii si cu fratele sau mai mic, in casa bunicii. Aceasta din urma povesteste ca adolescenta era speriata de tatal ei si devenise din ce in ce mai tacuta.

“A zis ca daca iese ceva din gura ei, o omoara! A mai batut-o iar intr-o zi, a batut-o de a zis sa nu mai iasa pe drum la prietenele ei ca spune ceva”, a declarat bunica, potrivit Stirileprotv.ro.

Autoritatile au decis ca adolescenta sa ramana, pentru moment, in grija unor rude.

Cand a aflat intamplarea, mama tinerei a suferit un soc si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Tatal acuzat de viol a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Daca va fi gasit vinovat, risca sa isi petreaca urmatorii 12 ani in spatele gratiilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.