Afla modul inedit in care o lebada neagra si-a gasit un nou partener, dupa ce a ramas singura in urma mortii premature a partenerului sau de viata, care a fost omorat de o vulpe.

Pasarea traieste in apropierea castelului Rosenau din orasul istoric Coburg.

Avand in vedere ca partenerul sau lipsea inca din luna mai, angajatii Administratiei Bavareze a Castelelor, Gradinilor si Lacurilor au decis ca trebuie sa-i gaseasca un inlocuitor potrivit, motiv pentru care au dat un anunt pentru gasirea unui pretendent, scrie digi24.ro.

Christoph Schaeftlein din cadrul administratiei castelului a anuntat ca un inlocuitor a fost gasit dupa ce un crescator din orasul Ingolstadt a raspuns apelului.

Insa, avand in vedere ca pasarea nu a implinit deocamdata un an, oficialii nu pot sti cu certitudine daca este mascul sau femela.

Totusi, "sexul pasarii nu este important".

"Ambele lebede inoata fericite pe lac"
, a spus Schaeftlein. "Merge bine."

Lebedele negre sunt simbolul Palatului Rosenau. Castelul bavarez a fost locul de nastere al printului Albert, sotul reginei Victoria. Dupa ce Albert a murit in 1861, regina britanica a introdus lebede negre pe teren drept simbol al doliului ei, noteaza dw.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.