Acest robot ii va ajuta pe copiii bolnavi de cancer sa traiasca emotiile unor concerte live, sa petreaca timp de calitate cu prietenii, sa imparta si sa primeasca zambete. 
"Incercam sa aducem zambete si o sansa in plus la viata pentru copiii bolnavi de cancer. Robotul poate fi accesat de la distanta printr-un telefon sau printr-o tableta. Copiii sunt cei care il dirijeaza, de la spital. Isi pot trimite acest sol, in timp ce se afla cu saptamanile sau lunile in spital.", a declara Carmen Uscatu, reprezentant Bursa de Fericire, platforma online de strangere de fonduri a Asociatiei Daruieste Viata, pentru proiecte din domeniul sanatatii, noteaza stirileprotv.ro.

Robotul este conectat la o retea wireless sau 4G, astfel ca se afla tot timpul la dispozitia copilului care, cu ajutorul telefonului sau tabletei, il gestioneaza. Se incarca cu ajutorul unei mufe. Imaginile nu sunt stocate, astfel ca intimitatea nu este periclitata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.