Potrivit unui comunicat de presa emis de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, un tanar in varsta de 19 ani a fost prins imediat dupa savarsirea unei infractiuni din inselaciune. Acesta a oferit spre vanzare bilete false pentru festivalul de muzica Untold. 

"In cursul zilei de luni, 24 iulie a.c., politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au prins in flagrant un tanar, in varsta de 19 ani, imediat dupa savarsirea unei infractiuni de inselaciune, acesta oferind spre vanzare bilete false pentru participarea la un festival de muzica din judetul Cluj.

La data mentionata, politisti din cadrul Sectiei 2 au fost sesizati de catre un tanar cu privire la savarsirea unei infractiuni de inselaciune, asupra fratelui sau, o persoana necunoscuta oferindu-i spre vanzare, cu suma de 500 de lei, la data de 11 iulie a.c., doua bilete de acces la un festival de muzica din municipiul Cluj Napoca, din perioada 3 — 6 august 2017, realizand apoi ca biletele in cauza erau false.

Ulterior, tanarul a gasit un anunt pe internet, similar cu cel prin care a fost inselat fratele sau, iar in urma unor discutii cu vanzatorul, au stabilit sa se intalneasca, pentru a achizitiona doua bilete pentru concertele mentionate.

Astfel, s-a procedat la supravegherea intalnirii celor doi, iar dupa ce victima a primit doua inscrisuri printate cu denumirea bilet acces festival si i-a inmanat vanzatorului o suma de bani in schimbul acestora, banuitul a fost imobilizat si condus pentru audieri la sediul subunitatii.

Prejudiciul creat prin savarsirea faptei, estimat la 800 de lei, a fost recuperat integral si restituit persoanelor in drept.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

Facem precizarea ca punerea in miscare a actiunii penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie", informeaza DGPMB, intr-un comunicat de presa, potrivit agerpres.ro.

Citeste si:
UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai va avea loc în perioada 15...
UNTOLD - Primul Mega Festival...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.