O insotitoare de zbor a companiei aeriene sustine ca uniforma pe care o poarta la locul de munca a imbolnavit-o. Aceasta a tras un semnal de alarma asupra pericolului la care sunt expusi angajatii American Airlines. 

Heather sufera de hipotiroidism si precizeaza ca substantele chimice folosite pentru tratarea materialului din care este confectionata uniforma, au "otravit-o": "Mi se face rau de fiecare data cand merg la serviciu. Cand ajung la munca, incep sa ma simt groaznic", a povestit Heather intr-o postare pe blogul sau, potrivit digi24.ro.

Femeia sustine ca si alti angajati s-au confruntat cu astfel de probleme din cauza uniformei, de la probleme respiratorii si pana la fertilitate. Angajatii se confrunta cu aceasta situatie inca din luna septembrie, cand compania a schimbat uniformele. De atunci, mai multi insotitori de zbor si piloti au acuzat probleme de sanatate.

Potrivit Asociatiei Profesionale a insotitorilor de zbor, sunt inregistrate 3.000 de plangeri in legatura cu uniformele.

"Nu pot sa dovedesc ca problemele mele de sanatate sunt cauzate de acea uniforma, din pacate. Mi-e groaza sa merg la serviciu. Imi iubesc meseria, dar ma imbolnaveste"
, a mai afirmat femeia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.