O femeie din randul credinciosilor yazidi, care era sclava sexuala a jihadistilor ISIS din Irak, a trecut prin momente infioratoare, cat timp a stat in captivitate. 

Dupa mai multe zile in care nu a mancat nimic si nu a baut apa, femeia a primit o farfurie cu orez si carne. Potrivit declaratiilor politicianului Vian Dakhill, jihadistii i-au ucis fiul, in varsta de un an, au gatit carnea si au amestecat-o cu orez. Fara sa stie, femeia infometata a mancat.

"Una dintre femeile pe care am reusit sa le recuperam de la ISIS a povestit ca a fost tinuta intr-o celula timp de 3 zile fara apa si mancare. Apoi i-au adus o farfurie cu orez si carne. A mancat pentru ca era infometata. Cand a terminat i-au spus: 'Ti-am gatit fiul de 1 an si ti l-am adus, asta ai mancat'", a afirmat parlamentarul Dakhill la postul egiptean Extra News, conform Daily Mail, citat de stirileprotv.ro.

Acesta nu este un caz izolat in interiorul comunitatii Yazidi, din Irak. Comunitatea etnica si religioasa se confrunta cu executii in masa, din cauza unor mistificari, potrivit carora jihadistii ii considera "servitori ai diavolului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.