Un numar de aproximativ 120 de romani care participau la o petrecere de botez organizata intr-un restaurant din nord-estul Spaniei au parasit localul, dintr-o data, fara sa achite nota de plata, a declarat proprietarul stabilimentului, citat de BBC.

Petrecaretii, care achitasera o garantie de 900 de euro, au parasit restaurantul El Carmen din Bembibre cu putine momente inainte de servirea desertului, a spus proprietarul localului, Antonio Rodriguez.

”S-a intamplat pe parcursul unui singur minut. A fost ceva planificat si ei au plecat in fuga”, a adaugat patronul spaniol.

Participantii la acea petrecere de botez datoreaza proprietarului restaurantului o suma de peste 2.000 de euro.

Antonio Rodriguez a oferit Politiei spaniole toate detaliile si elementele aferente rezervarii facute de petrecareti, insa a spus ca are putine sperante in privinta sanselor sale de a fi despagubit.

Politia a dezvaluit cotidianului El Pais ca nu a putut sa contacteze deocamdata pe niciunul dintre cei 120 de petrecareti.

Potrivit plangerii depuse de Antonio Rodriguez, acestia au consumat aperitivele, felul principal si 30 de sticle cu diverse bauturi alcoolice. Patronul restaurantului El Carmen a mai spus ca a fost pentru prima data cand a asistat la un astfel de incident de cand lucreaza in aceasta industrie, in care a debutat in urma cu 35 de ani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.