Un adolescent s-a trezit in timp ce era transportat spre propria inmormantare. Prietenii si familia l-au crezut mort, dupa ce a fost deconectat de la aparatul care, teoretic, il tinea in viata.

Tanarul de 17 ani din India a fost muscat de un caine vagabond, iar la scurt timp a inceput sa se simta rau. Dupa o luna, starea lui a devenit critica. Medicii l-au conectat la un ventilator pentru a-l tine in viata, iar in momentul in care infectia s-a extins in tot corpul, au considerat ca nu se mai poate face nimic pentru a-l salva si astfel a fost deconectat de la aparat, potrivit Digi24 care citeaza The Independent.

In timp ce era transportant spre inmormantarea sa, adolescentul a inceput sa dea semne de viata. El a deschis ochii si a inceput sa-si miste mainile si picioarele cand mai avea doi kilometri pana la locul unde urma sa fie inmormantat. Tanarul a fost transportant la spital si este in stare critica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.