Jane Park, o britanica in varsta de 21 de ani, a anuntat recent ca vrea sa dea in judecata loteria Euromillions, pe care o acuza de "neglijenta".

Tanara, care in urma cu patru ani a castigat peste un milion de euro, sustine ca acest castig i-a "ruinat" viata si e convinsa ca lucrurile ar fi stat mai bine daca nu ar fi castigat niciodata, arata Business Insider citat de Ziare.com.

Park e de parere ca nicio persoana de 17 ani (cat avea ea in momentul in care a castigat) nu ar trebui sa poata participa la o loterie. Din punctul sau de vedere, 18 ani ar trebui sa fie varsta de la care cineva ar putea juca.

Tanara sustine ca a ajuns sa fie plictisita sa tot cheltuiasca, ca banii nu i-au adus in niciun caz fericirea. Inainte de a castiga, Park lucra pentru 8 lire sterline pe ora si locuia impreuna cu mama ei intr-un mic apartament din Edinburgh. Acum are doua proprietati.

"Am crezut ca va fi de 10 ori mai bine, dar e de 10 ori mai rau", afirma ea. "Mi-as fi dorit, in cele mai multe dintre zile, sa nu fi avut niciun ban. Imi spun ca viata ar fi fost mult mai usoara daca nu as fi castigat", a declarat ea pentru Sunday People.

"Oamenii se uita la mine si gandesc: 'As vrea sa am viata ei, as vrea sa am banii ei'. Dar ei nu realizeaza cat sunt de stresata. Am bunuri materiale, dar in afara de acestea, viata mea e goala. Care e scopul vietii mele?", mai spune Park.

Tanara se plange ca acest castig neasteptat a izolat-o. Practic, spune ea, nimeni din anturajul sau nu are problemele sale.

Park nu e singurul exemplu de acest gen. Exista nenumarate exemple de castigatori la loterie pentru care banii nu au venit la pachet cu fericire, dimpotriva. Callie Rogers, care avea 16 ani cand a castigat la loterie, in Marea Britanie, in urma cu aproape 14 ani, a ajuns pana in punctul de a incerca sa-si ia viata, pentru ca nu a putut sa se obisnuiasca cu noul sau statut, de milionar peste noapte. Aceasta a castigat in 2003 aproape 2 milioane de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.