Trei adolescenti au fost raniti, marti dimineata, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat in zona Voineasa din judetul Olt. In autovehicul se aflau 15 copii si doi adulti, iar autoritatile au activat planul rosu de interventie.

Accidentul a avut loc marti dimineata, in zona Voineasa din judetul Olt.

Un microbuz al unei firme de transport a derapat si s-a rasturnat, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Claudia Radu.

In autovehicul se aflau 15 copii cu varste curpinse intre 15 si 18 ani, trei dintre ei fiind raniti, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, Alin Basasteanu.

Plan rosu de interventie, activat

A fost activat planul rosu de interventie, iar la fata locului au ajuns patru ambulante SMURD, una de transport victime multiple, precum si patru salvari ale Serviciului de Ambulanta Judetean, scrie News.ro.

Din primele informatii, cele trei victime au 15 si 16 ani si au suferit mai multe traumatisme, fiind transportate la spital, potrivit purtatorului de cuvant al ISU.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.