Un vanator din Wisconsin a avut parte de o experienta unica, dupa ce o caprioara cu o esarfa portocalie legata in jurul gatului s-a apropiat de el, noteaza The Huffington Post.

"Caprioara traieste in salbaticie, dar este prietenoasa cu oamenii care se apropie de ea si cineva a fost suficient de istet incat sa ii puna o esarfa portocalie in jurul gatului in incercarea de a o proteja", a spus barbatul pentru un post local TV, WFRV-TV.

Avand in vedere ca in timpul sezonului de vanatoare ale caprioarelor, in anumite state, legislatia prevede purtarea imbracamintei de culoare portocaliu deschis, intrucat caprioarele sau alte animale care se incadreaza in acesta categorie nu disting aceasta culoare, pentru a le comunica celorlalti vanatori sa nu o impuste, cineva i-a pus caprioarei aceasta esarfa, scrie descopera.ro.

Insa, nu se stie daca esarfa i-a fost atasata de catre un civil sau un reprezentant al statului. Cert esta ca aceasta este foarte prietenasa, iar prietenia dintre cei doi este de-a dreptul remarcabila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.