Trei persoane si-au pierdut viata si alte patru, printre care si un copil, au fost ranite, marti dimineata, intr-un accident rutier petrecut pe DN2A, in judetul Constanta, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal. Copilul are un traumatism cranian si este in coma, iar celelalte victime au multiple traumatisme. La fata locului au intervenit mai multe masini de pompieri, de politie si ambulante.

Masini de pompieri, echipaje de politie si ambulante s-au deplasat, marti dimineata, pe DN2A, la iesirea din localitatea Harsova catre Constanta, unde a avut loc un accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme care s-au ciocnit frontal.

In urma accidentului, trei persoane au murit, iar alte patru, printre care si un copil in varsta de aproximativ 7 - 8 ani, au fost ranite, urmand sa fie duse la spital pentru ingrijiri medicale.

Potrivit medicilor, primele date arata ca minorul are un traumatism cranian sever si este in coma, iar celelalte victime au multiple traumatisme.

Pentru scoaterea persoanelor incarcerate in cele doua masini a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

Potrivit primelor cercetari, accidentul a avut loc dupa ce cele doua masini s-au ciocnit frontal, scrie News.ro.

Politistii continua investigatiile pentru a stabili imprejurarile in care s-a petrecut accidentul rutier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.