In SUA diferentele politice se trateaza cu mai mult patos fata de Romania, dupa cum putem observa si in situatia de fata.

Nu exista casnicie in care sa nu exista discutii in contradictoriu. La urma urmei, suntem cu totii diferiti si asta ne face unici sa interesanti, insa in anumite cazuri acest lucru poate duce la intamplari nemaiauzite.

Tania Whitmore a fost unul dintre zecile de mii de sustinatori ai lui Hillary Clinton si a crezut in sansa acesteia de a fi prima femeie presedinte al SUA, insa rezultatul alegerilor a dezamagit-o crunt. La cateva zile dupa alegeri si dupa ce deja a trecut toata febra campaniei aceasta a aflat dintr-o discutie cu sotul sau ca acesta a votat cu Trump.

Presedintele-ales al SUA a fost de mai multe ori criticat pentru faptul ca a lansat numeroase jigniri la adresa femeilor si le-a desconsiderat de-a lungul campaniei sale.

Intr-o moment nefast, este posibil ca Tania sa fi cedat nervos si n-a putut accepta faptul ca sotul ei a putut sa voteze cu cineva care reprezinta doar fata disperata si rasista a Americii.

Martorii povestesc ca aceasta s-a urcat in masina, si-a urmarit sotul sa vada unde pleaca, iar cand a vazut ca se apropie de un sediu de campanie al lui Trump a dat cu masina peste el. Femeia avea peste 100 de km/h cand a l-a izbit pe barbat. Oamenii de la fata locului spun ca ar fi vrut sa il mai calce o data, insa din cauza vitezei a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un copac.

Din fericire, ambii au supravietuit. Barbatul a avut multiple rani si fracturi, dar se recupereaza eficient, conform allday.com.

Un apropiat al familiei sustine ca barbatul a mai inselat-o de doua ori pana acum pe Tania. O data cu sora ei si o data cu prietena ei cea mai buna, asa ca s-ar putea ca votul pentru Trump sa fie doar picatura care a umplut paharul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.