O chelnerita din Alabama, SUA, a avut parte de o surpriza de proportii atunci cand s-a dus sa incaseze nota de plata a unui cuplu.

Tanara a obtinut un bacsis de 330 de dolari, pentru o consumatie de doar 26 de dolari. «Am inceput sa tremur. A fost incredibil. Mi-au lasat bacsis de 330 de dolari impreuna cu o carte de vizita, pe care era scris un mesaj: "Te rog accepta acest act aleatoriu de bunatate"», a povestit fata, citata de abc13.com.

Fata nu a dorit sa pastreze suma primita, noteaza antena3.ro. Astfel, a decis sa faca si ea un act de bunatate la intamplare. "Le-am platit unor oameni masa la restaurant si le-am dat si o suma bani pe care sa o cheltuiasca pana cand se termina", a marturisit chelnerita.

Fata spera ca acest lucru sa inspire mai multi oameni sa faca gesturi frumoase pentru alti oameni, in aceeasi masura in care ea a fost inspirata de cuplul care i-a lasat bacsisul generos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.