Un barbat in varsta de 82 de ani si-a pierdut verigheta in ce muncea in gradina din spatele casei. Uite unde a gasit-o 3 ani mai tarziu.

Pe masura ce timpul a trecut, barbatul a crezut ca bijuteria este pierduta pentru totdeauna. Asa ca mare i-a fost mirarea cand, trei ani mai tarziu, a gasit inelul incastrat pe radacina unui morcov scos din pamant.

Aparent, verigheta cazuse in pamant in timp ce barbatul planta semintele de morcov, iar una dintre ele a cazut chiar in mijlocul acestuia. Toamna, cand batranul s-a apucat de stransul recoltei, a observat ca verigheta pe care o credea pierduta se afla in jurul unui morcov.

Uimit peste masura de eveniment, a intrat repede in casa pentru a-i povesti sotiei. Dar, si-a aminit brusca ca aceasta se stinsese intre timp. Familia batranului este sigura ca sotia lui este cea care i-a adus verigheta inapoi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.