Avand in vedere ca acesta boala a facut mai multe victime in ultimii zeci de ani, oamenii cauta solutii eficiente in combaterea cancerului. Iata una dintre acestea!

Desigur cea mai inspirata decizie atunci cand vine vorba despre lupta impotriva cancerului o reprezinta adoptarea unui stil de viata santos, ceea ce implica odihna, exercitii fizice zilnic si alimentatie corespunzatoare. In categoria alimente intra si o planta ce poata fi localizata in Himalaya si care poate vindeca pana la cinci forme de cancer, scrie antena3.ro.

Cunoscuta sub denumirea de Moringa, aceasta poata vindeca urmatoarele tipuri de cancer: la ficat, la plamani, ovarian, pancreatic si melanoma, noteaza sfatulparintilor.ro.

Gratie continutului de antioxidanti din frunze, se protejeaza celulele afectate deja. In plus, Moringa contine multe minerale, proteine si vitamine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.