Mai multi spectatori au lesinat la Festivalul International de Film de la Toronto, marti seara, in timpul proiectiei lungmetrajului ”Grave/ Raw”, o pelicula ce include scene de canibalism, informeaza site-ul publicatiei The Hollywood Reporter.

Filmul ”Grave/ Raw”, regizat de cineasta franceza Julia Ducournau, a fost prezentat la Festivalul de la Toronto in sectiunea Midnight Madness. Din cauza scenelor sale extrem de socante, mai multi spectatori au lesinat, iar paramedicii au sosit de urgenta la fata locului.

”A fost nevoie sa chemam si o ambulanta, deoarece acest film a fost «prea mult» pentru unii dintre spectatori”, a declarat Ryan Werner, directorul de marketing al companiei care distribuie pelicula.

”Grave/ Raw”, ale carui imagini sunt deosebit de grafice, a devenit un film ce trebuie neaparat vazut de fanii peliculelor horror, dupa ce a castigat premiul FIPRESCI in luna mai la Festivalul de la Cannes, unde a avut premiera mondiala, ce a fost lipsita de incidente in randul spectatorilor, relateaza News.ro.

Acest film, turnat in limba franceza, spune povestea unei tinere vegetariene care devine incetul cu incetul canibala.

Filmul ”Grave/ Raw” va fi proiectat in perioada urmatoare la Fantastic Fest, Mayhem Film Festival, Celluloid Screams, Beyond Fest si Sitges Film Festival.

Ryan Werner spune ca a vazut acest gen de reactie in randul spectatorilor o singura data, la o proiectie a filmului ”Antichrist”, de Lars von Trier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.