Motanii Larry si Palmerston si confruntatile lor violente, in care pe Downing Street zboara ghemotoace de blana, sunt in continuare vedete in presa de la Londra.

Cum in Marea Britanie nimeni nu mai vorbeste momentan despre Brexit, perioada concediilor este in toi, jurnalistii britanici incep sa exploateze un vechi "razboi" de pe Downing Street.


Conflictul felin dintre Larry, motanul de la resedinta premierului Theresa May, si Palmerston, motanul Ministerului de Externe, a trecut printr-un nou episod violent saptamana aceasta.

Gladstone, al treilea "Vânător-şef de şoareci"

Ministerul de Finante, are sediul visavi de Downing Street nr.10, si cum sediul unde isi desfasoara activitatea avea si el o problema cu soarecii, s-au decis sa "angajeze" un motan. Gladstone are 18 luni si a fost salvat de pe strazile Londrei si adoptat de vicepremierul Phillip Hammond. Momentan inca nu este lasat sa mearga sa faca cunostinta cu vecinii Larry si Palmerston, relateaza Digi24.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.