Doi tineri antreprenori au intrat in atentia BBC cu ideea inedita de afacere pe care au initiat-o.

Bucurestenii Razvan si Gabriela Vasile au petrecut doi ani la contruirea unui "castel de poveste" eco, in muntii Transilvaniei, folosind numai materiale naturale, scrie BBC.

Cei doi si-au vandut casa din apropiere de Bucuresti, pentru a construi un castel de lut in Porumbacu de Sus, la 40 de km de Sibiu.

Cunoscut sub denumierea de Castelul de Lut Valea Zanelor, acesta este construit din materiale naturale, precum argila, paie si nisip, fara lac sau vopsea moderna, potrivit site-ului Casa Mea. Desigur, s-a solicitat si ajutorul unui arhitect pentru ca visul tinerilor sa devina realitate, noteaza descopera.ro.


Entuziasmul lor pentru ecologie se extinde, de asemenea, si asupra modalitatii de incalzire a camerelor in anotimpul geros: foc foc cu lemne in seminee, relateaza ZF.

Pana la finalul anului, tinerii afaceristi intentioneaza sa deschida un restaurant, folosind numai produse alimentare ecologice locale.


Captura foto: YouTube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.