Serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, produs de HBO, se va incheia dupa difuzarea altor doua sezoane, care vor fi mai scurte decat precedentele, a dezvaluit David Bennioff, unul dintre producatorii acestui show TV, informeaza contactmusic.com.

Dupa ce a debutat pe postul american HBO in 2011, acest serial fantasy a devenit una dintre cele mai vizionate productii de televiziune din toate timpurile.

Unul dintre scenaristii si producatorii serialului a confirmat, marti, zvonurile potrivit carora ”Game of Thrones” se apropie de final si a dezvaluit pentru Deadline.com faptul ca HBO va mai produce pentru acest serial un numar de episoade cuprins intre 10 si 15, ce vor fi impartite in doua sezoane mai scurte.

”Vorbim despre inca doua sezoane”, a spus David Bennioff. ”Inca de la inceput, am discutat despre ideea de a realiza intre 70 si 75 de ore (episoadele din «Urzeala tronurilor» au durate de aproximativ o ora, n.r.) si exact asa vom termina. Pentru moment, sa zicem ca vor fi 73 de ore”, a adaugat David Bennioff.

David Bennioff, care a adaptat pentru televiziune cartile lui George R.R. Martin, alaturi de cocreatorul D.B. Weiss, spune ca, in ciuda popularitatii serialului, el a ales sa reziste tentatiei de a prelungi durata serialului ”Game of Thrones”.

”Noi am vrut sa facem o singura poveste uriasa, fara sa ne dorim sa realizam alte 10 ore suplimentare sau pentru ca oamenii continua sa urmareasca show-ul nostru. Am vrut sa facem un serial pe care oamenii sa il priveasca de la un capat la altul si care sa aiba sens sub forma unei povesti continue. Ne indreptam cu siguranta spre capatul jocului”, a adaugat David Bennioff, potrivit NEWS.ro.

Producatorul american a dezvaluit, de asemenea, ca urmatorul sezon al show-ului TV se va concentra pe actiunile unuia dintre personajele negative principale din acest serial, Cersei Lannister.

Al saselea sezon al serialului ”Game of Thrones” a avut premiera pe postul de televiziune HBO pe 24 aprilie si s-a incheiat pe 26 iunie.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin in seria ”Cantec de gheata si foc”. Serialul prezinta aventurile dramatice si intrigile la care participa membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon si Targaryen, care vor sa cucearasca Tronul de Fier din regatul Westeros.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretarile actorilor, complexitatea personajelor, evolutia firului narativ si decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a castigat si numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La randul lor, cartile din seria ”Cantec de gheata si foc” s-au vandut in peste 60 de milioane de copii pe plan mondial si au fost traduse in 45 de limbi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.