Aparent, daca consumam bauturile la o temperatura adecvata, de aproximativ 65 de grade Celsius nu o sa apara probleme, insa in cazul in care bauturile se servesc fierbinti se poate declansa aparitia cancerului la esofag, existand teoria conform careia cafeaua nu devine brusc un agent cancerigen atunci cand este consumata la o temperatura ridicate, ci ca oparirea repetata a gatului ar putea duce la formarea tumorilor la nivelul esofagului, relateaza sciencealert.com.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Shakira, virală pe TikTok după ce a vorbit în limba română. Cum a ajuns...
Sursa: kudika.ro
-
Intimitățile unei fete cuminți
Sursa: garbo.ro