In mai multe tari din lume piata neagra este in floare datorita preturilor mici practicate pentru interventii, care ar fi costat enorm altfel.

O femeie din SUA a incercat sa-si schimbe infatisarea, insa a apelat la o metoda mai ieftina. Doctorul respectiv a folosit materiale de calitate indoielnica, iar acest lucru s-a reflectat in mai putin de doua luni, cand fata acesteia a inceput efectiv sa se distruga.

Substanta folosita a continut in cea mai mare parte ciment, asa ca fata femeii a inceput efectiv sa se lase si sa se deformeze.

O echipa de medici a preluat cazul femeii, dupa ce s-a aflat de intamplare in aproape toata lumea. Acestia au folosit cele mai bune tehnici, iar acum fata femeii este in forma buna si practic i s-a redat viata sociala inapoi. Totul fara niciun cost, doctorii oferindu-se voluntar pentru a corecta greselile, conform twentytwowords.com

Dupa cum puteti vedea, aceasta este acum intr-o forma mult mai buna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.