Costa doar 150 de dolari. Nu va faceti griji, intrucat exista si o varianta cu crema de aur...

Delicatesa se vinde in preajma sarbatorii de 5 mai (Cinco de Mayo, cum ii spun hispanicii) si care celebreaza neasteptata victorie a armatei mexicane impotriva invaziei franceze in batalia de la Puebla din 5 mai 1862, sub conducerea generalului Ignacio Zaragoza Seguín.

The Patrón Platinum Donut mai poate fi comandata doar pana pe 8 mai, dupa cum au anuntat reprezentantii Manila Social Club.

Va puteti bucura de gogoasa exclusivista doar daca veniti sa o ridicati din local, ea nefiind trimisa prin curier sub nicio forma, dupa cum tin sa precizeze creatorii ei. In cazul in care cineva face o comanda, dar nu o mai poate ridica, nu primeste banii inapoi, avertisment facut cunoscut doritorilor inca din momentul in care isi reyerva online pretiosul desert.

Toate incasarile obtinute din vanzarea The Patrón Platinum Donut, practic o gogoasa platinata, vor fi donate in scop caritabil organizatiei American Cancer Society.

In trecut, acelasi restaurant cu specific filipinez a creat o gogoasa cu glazura de aur comestibil, al carei pret era de ”doar” 100 de dolari, precizeaza EuropaFM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.