Un barbat care circula regulamentar a fost oprit pentru un control de rutina. A fost amendat de politisti pentru un motiv incredibil.

Un sofer a fost oprit de politisti in Australia pentru un control de rutina, insa la o inspectie mai apropiata politistii au fost surprinsi sa gaseasca pe scaunul pasagerului doua cutii a cate 15 litri de bere fiecare, acestea fiind asigurate pe locul din fata cu centura de siguranta!

N-ar fi fost asta cea mai mare problema, intrucat soferul nu era baut, dar cand politistii s-au uitat si in spatele masinii au gasit copilul acestuia fara centura de siguranta, care are mai putin de 1 an de zile!

Omul de 27 de ani a fost amendat, i s-a retras dreptul de a conduce autovehicule si este in momentul de fata cercetat pentru gestul sau neinspirat, dupa cum relateaza politia din Kimberley District.

Culmea culmilor e ca nici macar el n-a purtat centura...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.