Un cetatean critica atitudinea Primariei Oradea fata de situatia canalizarii din orasul sau, pe o retea de socializare.

Situatia rusinoasa din Oradea este descrisa de un cetatean pe reteaua de socializare Facebook. Acesta reclama modul prin care autoritatile incearca rezolvarea problemei mirosului incredibil de urat din zona in care barbatul locuieste.

Administratia locala nu a excutat lucrarile la canalizare conform normelor europene si acum cetatenii sufera de pe urma mirosului emanat de deseuri. ,,Datorita lucrarilor facute de mantuiala, aproape saptamanal, cei de la Compania de Apa oradea vin sa scoata ca****l strans si sa il duca intr-un loc mai sigur." Nemultumirea sa este impartita si de ceilalti internauti, majoritatea sustinand cele afirmate de barbatul din Oradea. Situatia persista deja de o luna, iar in timpul curatirii canalului circulatia tramvaiului este intrerupta.

Vidanja vine cel mult o data pe zi pentru a strange din canale deseurile acumulate peste zi, care nu sunt ecologizate corespunzator. De multe ori dureaza si 3-4 zile, iar mirosul din zona devine insuportabil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.