A fost inventat pistolul care seamana cu o carcasa de iPhone.

Pistolul deghizat in carcasa de protectie pentru iPhone este conceput de o companie americana si este genul de arma care poate trece foarte usor neobservata, fara a fi posibila diferentierea dintre suspecti si simplii trecatori care folosesc telefonul mobil.

Limitat la formatul unui telefon mobil, pistolul-iPhone nu contine tambur si incarcator pentru munitie. In schimb, cele doua tevi sunt incarcate prealabil cu un singur glont de calibru 7.62 mm. Pentru folosire, este de ajuns sa fie rotit pe pozitie manerul retractabil, expunand tragaciul ascuns la interior, scrie Go4it, citat de MEDIAFAX.

Adresat in primul rand membrilor fortelor de ordine care actioneaza sub acoperire, dar si posesorilor de permis port-arma care doresc sa aiba la indemana arme de foc fara a atrage atentia celor din jur, produsul companiei Ideal Conceal ar putea pune utilizatorii obisnuiti de telefoane iPhone in situatii foarte periculoase, existand riscul ca simpla extragere a telefonului mobil din buzunar sa fie interpretata ca un act de agresiune.

Pornind de la ideea ca orice telefon mobil, cu sau fara carcasa de protectie, ar putea fi o posibila arma letala, autoritatile ar putea interzice folosirea si chiar detinerea acestui accesoriu in obiectivele cu risc crescut de securitate, spre exemplu la bordul avioanelor de linie.

Pistolul-iPhone nu este inca in fabricatie, obtinerea avizelor necesare durand cel putin pana in aceasta vara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.