O botosaneanca si fetita ei de doi ani au fost ranite grav, dar au scapat miraculos cu viata din metroul unde, marti dimineata, a fost detonata o incarcatura exploziva, in statia Maelbeek din Bruxelles.

Roxana Stefanuca de 23 de ani este stabilita de mai bine de cinci ani in capitala Belgiei, acolo unde sotul si tatal ei au o afacere in domeniul constructiilor. In urma cu doua zile, tanara originara din comuna Mileanca, judetul Botosani, si-a dus la scoala fiica cea mare, in varsta de cinci ani. Pentru ca nu a avut cu cine s-o lase, a luat-o cu ea si pe fetita cea mica, in varsta de doar doi ani. Pe drumul de intoarcere o bomba a explodat chiar in vagonul in care erau cele doua botosanence.

Anca Cucuruzac, sora tinerei ranite, a aflat ulterior ca cele doua au fost singurele supravietuitoare, iar Roxana a fost scoasa de sub mai multe cadavre decapitate de suflul exploziei. Femeia ranita s-a trezit pe un pat de reanimare la Spitalul Militar din Bruxelles. Primul lucru pe care l-a rostit a fost numele fetitei, Miruna, care era cu ea si pe care o vazuse ultima oara in mijlocul infernului, relateaza Monitorul de Botosani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.