Noua moda in care persoanele se fotografiaza singure sau cu prietenii, numita selfie, poate fi destul de periculoasa in anumite situatii, chiar daca nu este vorba despre pozele facute in locuri extreme ce pot face diferenta dintre viata si moarte, scrie One.ro.

In ultimii ani, fenomenul autoportretelor realizate cu telefoanele mobile a crescut foarte mult in popularitate. Se pare ca aceasta practica este nociva. O bloggerita din Londra sustine ca acest obicei i-a afectat tenul, imbatranindu-l.

Tanara in varsta de 26 de ani, care face aproximativ 50 de selfie-uri pe zi, declara ca selfie-urile i-au provocat aparitia unor riduri fine si mici pete pe fata, scrie MEDIAFAX.

Aceste probleme sunt cauzate de lumina albastra, potential nociva pentru piele, emisa de smartphone, cel putin asa sustine bloggerita Mehreen Baig.

Dermatologii nu exclud aceasta posibilitate. Ei au confirmat ca astfel de simptome au fost constatate cand expunerea a fost intensa. Pentru un plus de protectie, specialistii recomanda folosirea unei creme cu protectie solara, relateaza One.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.