A incropit o funie cu dublu nod de care sa se foloseasca pentru a se sinucide. Inainte de a recurge la gestul planificat, acesta a coborat pentru a lasa un bilet de adio pentru cei apropiati lui. Din fericire, pana acesta a terminat biletul de adio, cainele sau Geo, un Welsh Bull Mastiff a gasit franghia in camera lui Byron si a distrus-o in bucatele. "Cainii pot simti cand ceva nu e in regula", spune Byron. "Pe langa asta, Geo nu a fost niciodata agresiv, ci mai degraba prietenos si tacut. Nici macar dupa pisici nu latra", continua tanarul.

Suprinderea acestuia a fost cu atat mai mare, cu cat a observat ca Geo nu voia sa dea drumul ramasitelor de franghie din gura si latra incredibil de tare la Byron. In momentul acela tanarul si-a dat seama ca ar face o greseala, daca si-ar pune capat zilelor si, in urma eforturilor depuse de cainele sau, a renuntat la decizie.

Din pacate, in momentul de fata cainele se confrunta cu cateva probleme grave de sanatate. Dupa o vizita la veterinar, a aflat ca Geo are o tumora in creier care se extinde cu rapiditate in restul corpului si nu exista niciun tratament posibil pentru a-i salva viata. Acum Byron are de luat o decizie dificila in privinta prietenului sau.

Tanarul a tinut sa sublinieze ca nu ar mai fi fost astazi in viata, daca nu era cainele care sa-l forteze sa renunte la gestul necugetat.