Un brazilian a cantat la chitara in timp ce medicii il operau pe creier pentru inlaturarea unei tumori, o procedura recomandata pentru evitarea alterarii functiilor cerebrale, informeaza ziarul The Guardian, in editia online.
Anthony Kulkamp Dias, in varsta de 33 de ani, s-a straduit sa ramana constient in timpul interventiei chirurgicale interpretand o melodie proprie, "Emanuel", si celebra piesa "Yesterday", a formatiei The Beatles. Ulterior, pacientul a cantat si piese traditionale braziliene. "Medicii mi-au cerut chiar si bis-uri", a declarat Dias, conform Daily Mail.

Kulkamp Dias, un angajat bancar, a fost pus de medici sa se mentina constient in timpul operatiei pe creier, pentru a se evita afectarea functiilor cerebrale fundamentale. Interventia chirurgicala, pentru extirparea unei tumori, a avut loc in Spitalul Nossa Senhora de Conceição, situat in statul brazilian Santa Catarina, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.