400 de persoane care s-au batut cu perne au intrat in Guiness Book.

Un nou record Guinness pentru cea mai mare bataie cu perne a fost stabilit de studentii de la University of California-Irvine din Statele Unite ale Americii, care au reusit sa depaseasca cu aproape 400 de persoane vechea cifra de 3.813 oameni care se bat cu perne.

Bataia cu perne de la University of California-Irvine este un obicei pus in practica la fiecare inceput de an universitar, pentru primirea "bobocilor" in campus, iar, anul acesta, organizatorii si-au propus sa doboare recordul pentru cei mai multi oameni implicati simultan intr-o bataie cu perne.

Cu 4.200 de studenti participanti, University of California-Irvine a depasit vechiul record, stabilit la Chicago, unde au participat doar 3.813 persoane. Potrivit lui Joshua Nguyen, organizator al bataii, acesta este al cincilea record al University of California-Irvine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.