O insula din largul Scotiei a ramas fara apa, la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce numerosi locuitori au dat curs provocarii Ice Bucket.

Cererea de apa a crescut fulminant pe insula Colonsay, care are 135 de locuitori, in momentul in care frenezia Ice Bucket a cuprins arhipelagul Inner Hebridean, din care face parte insula. Alimentarea cu apa se opreste automat din cauza implementarii unui sistem care previne risipa acestei resurse pe insula, scrie MEDIAFAX.

"Provocarea s-a raspandit pe insula ca focul. A atins punctul culminant duminica seara", a declarat un locuitor in varsta de 60 de ani.

Un purtator de cuvant al Scottish Water a declarat ca apa a fost oprita la sfarsitul saptamanii, dar a adaugat ca locuitorii se pot folosi de rezervele stocate pe insula.

Ice Bucket Challenge presupune turnarea unei galeti cu gheata in cap inainte ca participantul sa nominalizeze o alta persoana care sa dea curs provocarii. In Marea Britanie, oamenii participa la aceasta campanie pentru a sprijini Asociata pentru boli neuromotorii. Aceasta s-a extins la nivel mondial gratie retelelor de socializare in ultimele doua luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.