Sucul de pepene galben si verde reprezinta un bun remediu pentru tratarea mahmurelii, aceasta bautura fiind bogata in vitamine si minerale.

Mello, un suc ce va fi lansat in Marea Britanie, este realizat din pepene presat si nu are alte ingrediente. Sucul nu contine apa, indulcitori sau alte substante conservante, avand un numar redus de calorii si multe vitamine si minerale, informeaza dailymail.co.uk.

Sucul de pepene contine vitamina A si C, esentiale pentru sanatatea parului, dar si a pielii, si potasiu, care ajuta la scaderea tensiunii arteriale.

De asemenea, producatorii acestui produs au spus ca bautura lor este foarte buna pentru a fi consumata dupa orele petrecute in sala de gimnastica si "trateaza" mahmureala.

Rose Aldean, cea care a creat aceasta marca, a petrecut un an pentru a transforma sucul realizat acasa intr-un produs viabil pentru vanzarea in supermarket. Astfel, ea a descoperit ca HPP, procesare la presiune inalta, este cea mai buna metoda pentru producerea acestui suc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.