Barbatii incep sa semene cu tatii lor in jurul varstei de 38 de ani, se arata intr-un studiu britanic publicat joi, care a evidentiat 30 de semne prevestitoare ale faptului ca, in jurul acestei varste, barbatii incep sa imbatraneasca.

Pe primele locuri ale indicatorilor batranetii, prezentati in urma unui sondaj efectuat de postul de televiziune Gold, bazat pe marturiile a 2.000 de femei si barbati implicati intr-o relatie de cuplu, se afla faptul de a adormi in fata televizorului si faptul de a avea propriul scaun sau fotoliu, pe care nimeni nu are dreptul sa se aseze.

Printre semnele clare de imbatranire se mai numara obsesia economisirii si faptul de a dansa "ca un tata de familie", glumele rasuflate care nu amuza pe nimeni, precum si impresia ca tinerii vorbesc alta limba si ca toata muzica moderna "suna la fel".

Cand barbatii devin din ce in ce mai pasionati de gradinarit, petrecandu-si weekendul acasa, pentru a tunde gazonul, atunci incep sa semene cu tatii lor, au constatat autorii studiului.

"Viitorul se anunta luminos pentru barbati: ei dorm mai mult, au propriul fotoliu, danseaza fara sa le pese ce cred ceilalti si cred ca sunt teribil de amuzanti: se pare ca, la 38 de ani, barbatii inceteaza sa mai fie inhibati", a declarat Steve North, managerul general al postului de televiziune Gold.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.