Paddy si Nico, doi concurenti la show-ul Britan`s Got Talent au reusit sa lase toata audienta cu gura cascata prin numarul lor de dans.

Paddy are 80 de ani si a dansat toata viata. La inceputul prestatiei artistice nimeni nu le dadea vreo sansa avand in vedere varsta inaintata a femeii.

Intrebati daca au vreo sansa sa castige concursul ea a raspuns: "Nu conteaza, atata timp cat publicul se va distra uitandu-se la noi". Si asa s-a si intamplat. Toti ce din sala au aplaudat frentic la final iar cuplul de dansatori a primit biletul direct in urmatoarea etapa a concursului dupa ce Amanda Holden a apasat butonul auriu.

De la inceput pana la sfarsit, totul in acest clip este uluitor. Dupa ce l-am urmarit cu sufletul la gura, nu pot decat sa le multumesc celor doi pentru starea de bine pe care am primit-o ca mesaj: “Nu lasa pe nimeni sa-ti spuna vreodata ca nu poti face ceva, indiferent de varsta pe care o ai.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.