O noua aplicatie pentru telefonul mobil permite femeilor insarcinate sa asculte bataile inimii fatului si sa monitorizeze cresterea fetala a bebelusului.

Bellabeat Connected System include un monitor al frecventei cardiace fetale si permite femeilor insarcinate sa monitorizeze bataile inimii fatului si sa inregistreze sunetele, informeaza dailymail.co.uk, citat de MEDIAFAX.RO

De asemenea, aceasta aplicatie urmareste informatii importante despre evolutia copilului, inclusiv ritmul cardiac pe minut, frecventa cu care fatul se misca si greutatea acestuia.

Aplicatia Bellabeat a fost pusa la punct de Urska Srsen, impreuna cu matematicianul Sandro Mur.

"Importanta aplicatiei Bellabeat Connected System consta in faptul ca (...) ofera viitorilor parinti instrumente digitale pentru monitorizarea sarcinii, prin intermediul unor procedee usor de inteles", a declarat Urska Srsen.

Aplicatia integreaza si o platforma sociala, denumita BellaBeat Global, unde femeile insarcinate pot interactiona pentru a face schimb de experiente si informatii, cu scopul de a crea un "jurnal al sarcinii" care sa ajute medicii obstetricieni sa intervina cat mai prompt, atunci cand este nevoie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.