Cel mai gras bebelus din Columbia, care cantareste la fel de mult ca un copil de sase ani, a fost salvat din mainile mamei sale iresponsabile si va fi tratat de obezitate.

Santiago Mendoza are doar opt luni si cantareste 19.7 kilograme. Mama sa a cerut ajutorul doctorilor atunci cand a observat ca fiul sau incepe sa ia proportii impresionante. Explicatia este una socanta. Se pare ca femeia il hranea de fiecare data cand incepea sa planga. "S-a nascut cu anxietate, asa ca daca plangea ii dadeam sa manance", a povestit femeia.

Specialistii de la o clinica din Bogota evalueaza starea de sanatate a copilului. Rapoartele doctorilor arata ca Santiago a avut deja complicatii medicale din cauza greutatii si a fost internat de mai multe ori. "Va fi necesar un tratament pe termen lung, educatie, alimente sanatoase si atunci cand el va creste" a spus unui din medicii baiatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.