O tanara din China a aparut intr-o fotografie pe site-ul Instagram exact inainte sa se sinucida aruncandu-se de la geamul apartamentului in care locuia.

"Te voi bantui zi si noapte dupa ce voi muri", i-a marturisit fata fostului ei prieten intr-un mesaj atasat unei poze care o invatisau in timp ce pasea in afara cladirii pe geam. Chiar daca politia din Shanghai nu a aflat inca ce s-a intamplat, un forum local a postat o fotografie care infatisaza corpul unei femei plutind intr-o piscina in timp ce autoritatile investigheaza in jur. Se pare ca imaginea a fost postata de catre unul dintre vecinii tinerei.

"Da, este real. Locuiesc in aceeasi cladire. A murit sambata dimineata. Trebuie sa ai mult curaj sa te sinucizi asa, sper sa isi gaseasca linistea pe lumea cealalta", a scris vecinul fetei pe un site de socializare.

Se pare ca adolescenta se despartise de prietenul el la inceputul lunii si nu a putut sa isi revina. "Nu pot uita nimic, nu pot uita nimic din ce s-a intamplat. Moartea e singura solutie", a mai scris fata.

Socant este faptul ca mesajele foarte evidente nu au starnit nici un fel e interes, astfel incat ea sa fie salvata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.