Spectatorii prezenti la Gilda's LaughFest, un festival de comedie organizat in localitatea Grand Rapids din statul american Michigan, au stabilit un nou record Guinness, dupa ce 1.675 de persoane au purtat ochelari de soare, simultan, noaptea, in timpul acestui eveniment.

In ultimii trei ani, organizatorii festivalului au avut si alte idei insolite, incercand sa stabileasca noi recorduri Guinness, invitandu-i pe spectatori sa poarte mustati false, sa poarte proteze din plastic in forma unui cioc de gaina si sa arunce pe distante cat mai mari jucarii din cauciuc.

Cea de-a patra editie a Gilda's LaughFest a debutat joi, 6 martie, cu incercarea organizatorilor de a dobori recordul Guinness pentru cel mai mare numar de persoane care poarta ochelari de soare pe timpul noptii. Participantii au primit ochelari de soare de culoare galbena, recordul fiind omologat miercuri de Guinness World Records, informeaza MEDIAFAX.

Precedentul record Guinness fusese stabilit in iulie 2012 de 1.642 persoane prezente la evenimentul Wrigley Field din Chicago.

In 2013, 1.532 persoanele prezente la Gilda's LaughFest au purtat mustati false, simultan, incercand sa stabileasca un nou record Guinness.

Editia din 2014 a acestui festival de comedie va continua pana pe 16 martie. Evenimentul a fost creat in memoria actritei de comedie Gilda Radner, care a murit de cancer ovarian in 1989.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.