Un fat de 44 de ani a fost descoperit de medici in corpul unei batrane in varsta de 84 de ani din Brazilia.

Femeia refuza sa fie operata pentru a i se scoate din pantece fatul mort, potrivit ro.stiri.yahoo.com.

Descoperirea a fost facuta dupa ce batrana a ajuns la un spital din Tocantins, in regiunea centrala a Braziliei, cu dureri mari de stomac. In urma unei radiografii, medicii au constatat uimiti ca femeia avea in corp un „bebelus de piatra”,.

Fenomenul, extrem de rar, consta in faptul ca fatul creste si apoi moare in afara uterului. Din cauza ca nu poate fi eliminat fara ajutor din exterior, pentru a se proteja, organismul femeii a acoperit treptat fatul mort cu mai multe straturi de calciu, transformandu-l intr-un „bebelus de piatra”, explica medicii.

Femeia spune ca a ramas insarcinata acum mai bine de 40 de ani si pentru ca a avut dureri in timpul sarcinii a cerut ajutorul unui vraci. Dupa ce si-a administrat remediul primit, femeia a observat ca „burta nu i-a mai crescut si ca bebelusul nu a mai miscat” si a crezut ca a fost avortat, povesteste ginecologul care a consultat-o recent pe octogenara, scrie usatoday.com.

In luna decembrie a anului trecut a mai fost semnalat un astfel de caz in Columbia insa acea femeie a acceptat sa fie operata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.