Dupa primul divort, Lesley Cooper a fost lasata de catre sotul ei fara casa si cu doi copii pe care nu avea din ce ii creste. Timp de patru ani, femeia s-a vazut nevoita sa se mute din casa in casa iar acest lucru a ruinat-o financiar.

Avand in vedere aceste probleme, tanara mama a trebuit sa invete sa isi hraneasca copiii cu foarte putini bani. Astfel, Lesley a facut mai multe retete pentru micul dejun, pranzul si cina fetelor sale fara sa cheluiasca foarte mult. Acum, la mai bine de 30 de ani de atunci ea detine mai bine de 150 de retete. Fiecare zi costa mai putin de 1 lira sterlina.

“Toata lumea se minuneaza de acest lucru. Ma bucur ca am reusit sa le arat tututor ca acest lucru e posibil. Imi place foarte mult sa gatesc, si recunosc ca si acum, cand nu mai avem nici un fel de probleme financiare, tot nu arunc banii pe mancare”, a spus Lesley.

Atunci cand si-a parasite sotul, ea si fiicele sale au trecut prin niste momente foarte grele, lucru care a motivat-o. "Retetele mele sunt foarte bune si sanatoase, chiar daca sunt ieftine. Am vrut sa le ofer copiilor mei o alimentatie foarte sanatoasa si cel mai important lucru este ca am reusit."

Retelete complete le gasiti AICI


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.