O familie din Australia, care si-a decorat casa cu peste 500.000 de beculete de Craciun, a reintrat in Guinness World Records, la categoria "cele mai multe lumini de Craciun pe o proprietate rezidentiala".

Oficialul Guinness World Records Chris Sheedy a confirmat, luni, ca familia Richards din Canberra a stabilit un nou record mondial, avand in vedere cele 502.165 de beculete cu lumina intermitenta instalate pe proprietatea sa.

Familia Richards a intrat prima data in celebra carte a recordurilor in 2001, cu 331.038 de beculete multicolore. Dar a fost surclasata in 2012, de o familie din LaGrangeville, New York, care si-a iluminat casa cu 346.283 de leduri, de Craciun.

Casa familiei Richards, cu cei peste 50 de kilometri de cabluri cu luminite, va fi deschisa pentru vizitatori in fiecare weekend, pentru a strange bani in scopuri caritabile, scrie MEDIAFAX.

"Intotdeauna am iubit Craciunul. Cu aceste lumini, comunitatea care se aduna - este un moment perfect sa cunosti oameni", a declarat David Richards.

O companie importanta locala ii va acorda 2.500 de dolari australieni pentru pentru a plati electricitatea. David Richards a promis ca se va retrage din competitia luminilor de Craciun dupa recordul din 2011, afirmand ca ar avea nevoie de un generator pentru a obtine mai multa energie pentru casa lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.