Gena homosexualitatii ar fi transmisa de mama, de obicei o femeie cu multi copii, dupa cum au descoperit inca de anul trecut oamenii de stiinta italieni.

Conform unui raport publicat de The Journal of Sexual Medicine, citat de Medical Daily, se pare ca exista o legatura intre homosexualitatea barbatilor si fertilitatea femeilor, relateaza evz.ro.

Concret, unele femei au gena homosexualitatii, gena care le ajuta insa sa aduca pe lume multi copii. Aceasta gena, care actioneaza doar asupra urmasilor de sex masculin, le da femeilor si fertilitate crescuta, la fel si urmaselor lor. In plus, le face pe femei sa para mai atragatoare barbatilor si le protejeaza de boli ale aparatului reproductiv, argumenteaza oamenii de stiinta de la Universitatea Padova.

"Femeile purtatoare sunt mai fericite, extrovertite si relaxate in general, fara anxietati sociale", dupa cum s-au exprimat cei care au participat la studiu.

Concluziile au aparut dupa studierea personalitatii si nivelul de fertilitate in cazul a 61 de femei, mame sau matusi pe linie materna ale unor barbati gay, si ale altor 100 de femei si matusi ale unor barbati heterosexuali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.