Marina Shifrin si-a anuntat seful ca isi da demisia de la Next Media Animation, insa nu a optat pentru o scrisoare de demisie.

In schimb, Marina s-a filmat dansand in sediul firmei la ore nesanatoase, pentru a transmite un mesaj. Continutul videoclipului conteaza, nu cate vizualizari are.

"Timp de doi ani mi-am sacrificat relatiile, timpul si energia pentru jobul acesta. Sefului meu nu-i pasa decat de cantitate si cate vizualizari obtine fiecare videoclip. Prin urmare am facut propriul meu videoclip".

Shifrin lucra pentru o firma taiwaneza, iar mediul de lucru taiwanez este foarte diferit fata de cel american. Nua vea parte de pauza de pranz si seful ii schimba mereu programul si responsabilitatile. Cand a vazut ca nu are parte de intelegere si ajutor la locul de munca, Marina a inregistrat si postat videoclipul in care danseaza pe Youtube.

"Am inteles ca este un risc, dar nu mi-am numit niciodata compania sau seful. In plus, m-ati vazut cum dansez, cine poate sa ma ia in serios?" a declarat Marina intr-un interviu cu Huffington Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.