Un set de 500 de piese lego lansat sub brandul serialului Breaking Bad i-a socat pe parinti.

Kitul numit Superlab este inspirat de laboratorul lui Walter White din Breaking Bad si costa 160 de dolari. In set sunt incluse si masti de protectie, diferite accesorii legate de consumul de droguri si figurine cu personajele principale.

Serialul Breaking Bad urmareste povestea lui Walter White, care se apuca de productia si distribuirea metamfetaminei cand afla ca are cancer.

Este unul dintre cele mai de succes seriale americane ale momentului, popularitate de care compania Citizen Brick a profitat pentru a lansa aceasta jucarie. In mod evident, povestea serialului este una destinata adultilor, insa setul de piese lego din acest caz era destinat copiilor.

Lego a tinut sa se distanteze ce Citizen Brick si a lansat o declaratie in care spune ca nu si-au dat acordul pentru ca acest set sa apara pe piata, scrie Daily Mail.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.