Sapca de baseball decolorata, camasa hawaiiana, incaltamintea sport uzata si tricourile cu slogane sunt cele mai mari gafe vestimentare pe care le poate face un barbat atunci cand merge in vacanta, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie, informeaza dailymail.co.uk.

Potrivit rezultatelor acestui sondaj, la care au participat numai femei, reprezentantele sexului frumos cred ca astfel de haine arata lipsa de gust si de efort a partenerilor de viata.

Astfel, 62% dintre femei declara ca urasc basca de baseball decolorata purtata de unii barbati pentru a se proteja de soare in vacanta, transmite MEDIAFAX.

72% dintre respondente spun ca se simt jenate din cauza tricourilor cu diverse slogane pe care barbatii le considera amuzante.

Iar 66% dintre femei spun ca nu le plac camasile hawaiiene, cu imprimeuri cu flori in nuante foarte vii, in timp ce 72% dintre respondente spun ca nu suporta incaltamintea sport uzata din panza.

Aceste gafe vestimentare au surclasat in acest top unele greseli devenite "clasice", precum sandalele purtate cu sosete.

Sondajul a fost realizat la cererea producatorului de cafea Kenco Millicano.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.