"Toate vietuitoarele vor fi nimicite si se va asterne o liniste de mormant pe Pamant". Aceasta era prezicerea lui Rasputin pentru 23 august 2013.

Un foc nimicitor va mistui toate vietatile de pe Pamant, iar pe planeta pustie va fi o liniste apasatoare. Aceasta este viziunea pe care a avut-o celebrul calugar rus Rasputin, preferatul tarinei Alexandra, la inceputul secolului trecut, scrie adevarul.ro.

Din arhivele KGB, au iesit la lumina 11 pagini ale unui dosar ultrasecret cu scrieri semnate de celebrul calugar rus Grigori Yefimovich Rasputin, supranumit „Calugarul Nebun“ sau „Calugarul Diavolului”. Politologul american David W. Norvalk a descifrat o parte din scrierile lasate de calugar si sustine ca acesta ar fi anticipat mari evenimente din istoria Rusiei si ale Omenirii: Revolutia bolsevica din 1917, sfarsitul dinastiei Romanovilor, aparitia, dominatia si sfarsitul lui Hitler.

A mai prezis, cu aproximatie, atentatele teroriste din 11 septembrie 2011 din America, uraganul Katrina, „Operatiunea Furtuna in desert” si sfarsitul lui Saddam Hussein.

„Este greu de crezut ca toate aceste evenimente vor avea loc, dar ingrijorator e faptul ca majoritatea lucrurilor anuntate de Rasputin pana acum s-au adeverit”, constata americanul.

Una dintre cele mai faimoase previziuni ale lui Rasputin a avut legatura cu familia conducatoare a Rusiei. In decembrie 1916, Rasputin a trimis o scrisoare tarului Nicolae in care l-a avertizat in legatura cu soarta sa:

"Daca moartea mea va fi inscenata de rudele tale, atunci niciun membru al familiei tale, niciun copil nu va ramane in viata mai mult de doi ani. Toti vor fi ucisi de poporul rus. Si eu voi fi ucis, nu ma mai aflu printre cei vii. Ramai puternic, de dragul familiei tale binecuvantate".

23 de zile mai tarziu, Rasputin a fost asasinat de rudele Tarului Nicolae.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.