Incredibil18 Iulie 2013

Lectura de un minut

Operatorul de plati online PayPal a transferat din greseala peste 92 de milioane de miliarde de dolari in contul unui american, care a declarat ulterior ca ar fi folosit o parte, infima, din bani pentru a achita datoriile statului american, insa eroarea a fost corectata foarte rapid de PayPal.

Extrasul de cont pentru luna iunie primit de la PayPal prin email arata ca americanul Chris Reynolds, director de PR in Pennsylvania, a fost creditat de operatorul de plati cu suma de 92.233.720.368.547.800 de dolari, potrivit CNN.

Eroarea a fost remediata foarte rapid de PayPal, fara ca posesorul contului sa cheltuiasca nimic din averea fictiva. Cand acesta si-a verificat online contul, soldul era de 0 dolari, asa cum ar fi trebuit de altfel sa arate.

Pentru scurt timp si fara sa stie, americanul a fost cel mai bogat om de pe planeta, de peste un milion de ori mai bogat decat Bill Gates, care cu 73,7 miliarde de dolari, conduce in topul miliardarilor calculat de Bloomberg. PayPal a recunoscut eroarea si s-a oferit sa doneze o suma nespecificata unei cauze caritabile alese de Reynolds.

"Este in mod clar o eroare si apreciem ca Reynolds a inteles situatia"
, se arata intr-un comunicat al PayPal.

Intrebat ce ar fi facut cu banii, fostul miliardar a afirmat ca probabil ar fi achitat datoria publica a SUA.

"Probabil as fi platit datoria nationala",
a spus el.

Citeste si:
Viorica Dancila: Pentru milioanele de romani care cred in mine si...
Viorica Dancila: Pentru...

Datoria publica a SUA se situeaza la circa 17.000 de miliarde de dolari.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.