Soferii de autobuz din Marsilia, Franta, au anuntat ca sunt dispusi sa paralizeze un oras intreg dintr-un motiv surprinzator. Francezii nu sunt deloc multumiti de noua uniforma si se pregatesc de o greva generala.

Pentru ca cei 1600 de soferi sunt foarte dezamagiti de "calitatea, culoarea si croiala" pantalonilor, reprezentantii regiei de transport din Marsilia au afirmat ca, pe 3 iunie, vor intra in greva generala pentru 24 de ore.

"Nu o sa-i port. Zici ca lucram la compania care repara masini. Camasile sunt acceptabile, dar pantalonii sunt prea stramti", a declarat unul dintre soferi, potrivit ziarului La Provence, citat de realitatea.net.

"Refuzam efectiv partea de jos a uniformelor, care are aceeasi culoare cu a celor de la Jandarmeria Nationala", anunta si liderul sindicatului.

De asemenea, soferii sunt nemultumiti ca nu li s-a cerut acordul de a modifica uniformele.

Pe de alta parte, designerul uniformelor noi, Jonathan Charles, se apara dar nu intr-un mod foarte convingator.

"Oamenii se plang ca vor arata ca niste clovni. Sincer, acelasi lucru se aplica si uniformelor vechi", citeaza thelocal.fr.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.